2018/02/26

N°6: SHOP NOW

Blogin etusivulta löytyy nyt SHOP NOW -kuvake, jossa näkyy tämän hetken villityksiä, trendejä ja omia suosikkejani. Kuvaa klikkaamalla pääsee aina postaukseen, jossa tarkemmin kerrotaan näistä.
paita  |  laukku  |  vyö

Olin kuin harakka nähdessäni laukun, jota koristi hopeinen kiiltävä rinkula. Ryntäsin sen luo ja hetkessä olinkin jo kotiuttanut sen. Eikä se jäänyt siihen, myöhemmin huomasin omistavani hanskat, vyön sekä paidan kyseisellä yksityiskohdalla.
takki  |  paita  |  bleiseri

Leopardikuosi on astunut aleen ja pilkku-, ruutu- sekä raitakuosit valtaavat kauppojen tankoja. Tämä on minulle enemmän kuin fine, sillä en niin välitä leopardikuosista.

Baskerit & kipparilakit. Ilmianna, jos tiedät edes yhden bloggaajan joka ei omista jompaa kumpaa.

Laukut, joista näkyy läpi. Oli se sitten verkkoa, muovia tai molempia. Tämä muoti ei ehkä ole suunniteltu niille, joilla on aina laukku hujan hajan täynnä tavaraa.Denim - kaikissa väreissä sekä vaatekappaleissa on nyt super muodikasta. Vielä coolimpaa, jos koko asusi koostuu denimistä. Farkkutakin voi pukea nyt myös monella eri tavalla.

1.  laita vain muutama nappi alhaalta kiinni

2.  laita takki housuihin

3.  paljasta toinen olkapää

4.  paljasta molemmat olkapäät

Käy tsekkaamassa mun Instagramin kohokohdista, miten minä puin farkkutakin (klik). Käytännöllisyydestä en sitten tiedä, mutta kuvissa näyttää kivalta.


paita  |  hame  |  takki

Solmut, nauhat ja kietaisut ovat kivoja yksityiskohtia aivan perusvaatteille. Paidoissa, mekoissa ja takeissa näitä näkee vyötäröllä, hihoissa sekä kaula-aukolla. Ylipäätään kietaisuhameet ovat tulleet takaisin 90-luvulta ja Culottes-housut ovat saaneet paikan tangolta tänäkin vuonna. Vielä hienompaa jos housuistakin löytyy vyötäröltä solmittava kiristys.

Kevään värit ovat kirkas punainen, hempeä vaalenpunainen, pastellin eri sävyt sekä kirkas keltainen. Näistä mikään ei tunnu täysin omalta jutultani, olen ties kuinka kauan vihannut punaista. Voisi jopa sanoa, että olen perinyt vihan. Äidilläni oli nuorena työpöydästä vaatteisiin, kaikki punaista. Lopulta hän kyllästyi siihen niin paljon, että edes meillä ei ole ollut mitään punaista. Näin minäkin opin vierastamaan väriä. Voisin nykyään kuitenkin käyttää punaista huulipunaa. Vaaleanpunainen vie kaikki värit kasvoiltani, ellen ole todella ruskettunut. Pastellinsävyt tuli koettua seitsemännellä luokalla ja vielä en innostu uudestaan. Vaaleahiuksisena pelkään, että hiuksetkin näyttää keltaiselta jos puen jotain keltaista. Olen myös huono yhdistämään keltaista mihinkään, mustan kanssa tulee heti mieleen ampiainen. (Uskokaa tai älkää, mutta tämän postauksen kirjoitettuani, ostin KELTAISEN takin! Ikinä ei saisi sanoa ei.)Aurinkolaseissa suositaan teräviä muotoja ja pienen kokoisia laseja.

Sukkakengät ja valkoiset bootsit bongaat nyt muotigurujen päältä. Itse en kuitenkaan vielä lämpeä valkoisille bootseille. Mieleen tulee yläaste ja silloiset hirveään kuntoon päästetyt saapikkaani. Terävä kärki oli jo lähtenyt kuoriutumaan, kantapää oli astuttu lyttyyn ja jatkuva kura varmisti lian. “Kerrankin omistin jotkut muut kuin mustat kengät”. En sitten tajunnut lopettaa niiden käyttöä ajoissa...

Mitäs piditte SHOP NOW -kuvakkeesta ja -postauksesta? Jatkoon vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti