2018/02/04

N°2: My thing

152 miljoonaa blogia oli internetissä vuonna 2013 ja blogien suosio on siitäkin vain kasvanut. Todellista määrää on kuitenkin vaikea laskea, sillä niitä poistetaan ja lisätään jatkuvasti. Osa myös jättää bloginsa poistamatta, vaikkei enää kirjoittaisikaan sitä. Helpompi tapa onkin laskea postauksien määrää. Löysin laskurin, joka laskee postauksia reaaliajassa, sen löydätte täältä. Olisitteko kuvitelleet, että luku on noin huima?


Miksi sitten liittyä miljoonien bloggareiden joukkoon?
Tunnen, että tämä on minun juttuni. Joka kerta, kun näen jotain kaunista, ostan jotain kivaa tai käyn uudessa paikassa, näen mielessäni millaisen kuvan siitä haluaisin ottaa. Bongailen jatkuvasti kuvauspaikkoja ja mietin kuvien taustoja. Sommittelen esineitä päässäni ja luon kuvien ympärille postauksia. Kuvaan paljon ja haluan kehittyä siinä. Koen, että blogi on minulle oikea paikka toteuttaa visuaalista itseäni ja luoda jotain omaa.


Muotiblogien kohdalla tarjonta taitaa tällä hetkellä kuitenkin ylittää kysynnän. Joten herääkin kysymykset, miksi kukaan haluaisi seurata minun blogiani? Miten erotun muista muotiblogeista? Tai ylipäätään millainen blogini tulee olemaan?
Blogissani on myös muuta kuin vain muotiaiheisia juttuja, mutta niin on monella muullakin. Omana juttunani bannerissa on kuitenkin välkkyvä "inspiration -kuva", johon päivitän minua inspiroivia kuvia. Jokainen postaukseni on myös numeroitu samalla tyylillä kuin blogini ulkoasu, joten postaukset on helppo löytää ja hahmottaa myöhemminkin. Lähiaikoina myös sivupalkkiini ilmestyy uudistuksena pieni "shop now -kuvake", josta löytää vinkkejä ajankohtaisiin hankintoihin. Sitä odotellessa! Toivottavasti blogini inspiroi myös teitä. Vinkit ja palautteet ovat tervetulleita. jenny tokoi blogi

4 kommenttia:

 1. Odotan jo seuraavaa postausta!!! Jeii!

  VastaaPoista
 2. Nimetön5/2/18

  Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikon 1 J5, tosin osa blogin kuvista on otettu vanhalla Canonin 1100D kameralla :)

   Poista