2018/04/05

N°10: TYYLIKÄS PARIISI


Muotimatkailijan pyhiinvaelluskohteista yksi on ehdottomasti Pariisi. Kaupunki, joka tarjoaa luksusta, ketjuliikkeitä sekä vintagea. Jokaiselle jotakin.Pariisin kadut olivat kuin jatkumo muotinäytösten lavoille. Isojen muotitalojen näytöksissä liehuvat vaatteet näki nyt katukuvassa. Yksi jos toinen oli uskaltanut repäistä tyylillään. Tai niin me sen miellämme, repäisynä. Siellä se oli arkipäivää, eikä heitä tuijottanut kukaan - paitsi me. Näytösten ehkä jopa hieman hullut, oudot ja erikoiset vaatteet olivat löytäneet kantajansa. Kysymys, voiko tuota oikeasti käyttää, sai vastauksen: voi! Jokaisen ei kuitenkaan tarvinnut olla muotinäytöksen malli epämukavissa vaatteissa. Toisaalta pariisittaren tyyli koostuu yksinkertaisuudesta, rennoista leikkauksista sekä ripauksesta boheemiutta. Tällä en silti tarkoita tylsän turvallista farkut-toppi-neuletakki yhdistelmää. Pariisitar harkitsee materiaaleja, suosii luonnonkuituja ja yhdistää rennon lookin harjaammattoman nutturan, isojen aurinkolasien sekä takeaway latten kanssa. Samalla hän näyttää tyylikkäältä ja siltä, että olisi juuri herännyt.


Chanelin pinssi kaiversi ikuisen kuvan verkkokalvoilleni. Kauan haaveiltuna, vihdoin pääsin sitä liikkeeseen katsomaan. Vuokran verran se pulitti, joten jäi se edelleen haaveeksi. Loppureissun osoittelin vähän väliä ihmisiä, joilla kyseinen pinssi koristi villakangastakkia. Rinnuksien tuijottelun ohessa tein myös muita löytöjä. Sen vuokran verran rahaa sai helposti kulumaan kaikkeen muuhun hömppään, eikä se tuntunut ollenkaan niin pahalta. Lemppari löydöt olivat kauniisti kuvioidut hopeiset lusikat, kirjailtu kulho sekä petroolin sininen mekko. Ai niin, reissun tavoitekin tuli saavutettua, oikean kokoinen baskeri löytyi.


Psst.
Muutamat muotijutut vielä, jotka osuivat silmään:

Kalliit merkkiliikkeet kuhisi ihmisiä. 
 Miehet Pariisissa osasivat todellakin pukeutua.
 Tennarityttöjen jalkoja ei koristaneet Niket vaan New Balancet.
 Bongailessa erilaisia tyylejä, hihkaisin Janetelle nähdessäni kokonaan vaaleanpunaisen asun.  Kyseistä asua kantoi Sara Sieppi, hassu sattuma nähdä hänet Pariisissa.
 Alla vielä bongattu muutamien turistien loistavia asukokonaisuuksia.

Pilkkua ja ruutua yhdistelevä @thejuliavieira olisi lookillaan helposti mennyt paikallisesta pariisittaresta. 

Ihanat suorat leikkaukset ja linjat pistivät silmään. Vasemmalta oikealle ⇨

4 kommenttia:

 1. Jenna9/4/18

  Jenny miks et enää päivitä ig:tä??��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun perfektionismi estää mua lisäämäst kuvii, jos ne ei sovi yhteen 😅 Viimeinen tikki oli ladata sovellus mis voi suunnitella sitä kuvien järjestyst ni tuntuu et ikin ei tuu tarpeeks hyvä. Mut toivotaan et tähän tulis muutos jo ens viikol ja saisin ruvettuu spontaanimmin lisää kuvii muualki ku ig storyyn. 🤞🏽

   Poista
 2. Nimetön11/4/18

  Mikäs se sellanen sovellus on, pitää varmaan itekkin tutustua :D

  VastaaPoista