ABOUT

ABOUT ME

JENNY TOKOI / 22 / TURKU

Luonnoslehtiö, kynä, aikaa luovuudelle sekä ajatuksille. Hitaat aamut ja edellä mainittu tilanne on yksi lempiasioistani. Nautin siis kotona olemisesta, vaikka välillä tuntuukin että sairastan kroonista matkakuumetta. Jos mikään ei estäisi, olisin varmasti koko ajan menossa. 

Vaatteissa ja sisustuksessa innostun toimivasta designista, laadusta sekä tykkään tehdä vintagelöytöjä. Samalla minut voi löytää into piukassa kaivelemasta kirppisten alelaareja. Väittäisin, että vihdoin olen löytänyt oman tyylini, joka perustuu laatuun, mukavuuteen sekä yhdistelyn helppouteen. “Tylsä”, voisi joku myös todeta. Suosin hetken huumaa muoti-ilmiöitä mieluummin asusteissa, jos ne minuun kolahtavat. 

Työskentelen minulle mieleisessä ympäristössä: muodin sekä somen parissa. Valokuvaan pääasiassa muotokuvia, toteutan tuotekuvia verkkokauppaan sekä ylläpidän yritysten sometilejä. Pian valmistuva valokuva-artesaani valmiina haastamaan itseään. 

“Ole luova itsesi”


ABOUT THE WEBSITE

Visuaalisuutta rakastavan luova alusta, jonne tuotan materiaalia laidasta laitaan - ideoita, ajatuksia ja palveluja. Sivulta löydät blogitekstejä kevyestä painavampaan asiaan sekä ottamiani valokuvia. 

“Värityskirja, josta kumpuaa inspiraatiota ja muistoja eri vuosilta” 

Toivottavasti se on myös inspiraation lähde monelle teistä. Seuraamaan minua pääset tästä klikkaamalla.

6 kommenttia:

 1. Olipas hauska about me teksti :DD

  VastaaPoista
 2. Jenna9/2/18

  Onks sulla uus instagram vai onko ton nykysen päivittäminen vaan jäänyt? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On edelleen tuo sama, oon hetki sitten siivonnut sitä rajulla kädellä. Jää seurailemaan niin näät myös uutta sisältöä :)

   Poista
 3. Hei tosi freshin olonen blogi jenny, ei ollu mitään hajua että tuotat tällästä materiaalii mut jään mielenkiinnola seuraamaan :) ps. Toi sun eka teksti tosi motivoiva, itelläkin suunnitelmia hautumassa hatun alla, mut keskeneränen suunnitelma huolettaa, ehkä sitä vaan pitäis oppia matkan varrella ja uskaltaa! T. Jutta Virtanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jutta! Juurikin näin, uskallusta kehiin ja ei muuta kuin juttu aluilleen niin hyvä siitä tulee :))

   Poista