ABOUT ME

 Jenny Tokoi | 22 | Turku5 viipaletta päärynää, lajitelma juustoja ja viikunahilloa, kääriydyn vilttiin, vihdoin voin hengähtää. Nukkuminen ja edellä mainittu tilanne on yksi lempiasioistani. Nautin siis kotona olemisesta, vaikka välillä tuntuukin että sairastan kroonista matkakuumetta. Jos mikään ei estäisi, olisin varmasti koko ajan menossa. 

Työskentelen minulle mieleisessä ympäristössä: muodin sekä somen parissa. Vaatteissa ja sisustuksessa innostun toimivasta designista sekä tykkään tehdä vintagelöytöjä. Samalla minut voi löytää kaivelemasta ketjukauppojen alelaareja. Tyyliltäni olen muuntautumiskykyinen ja monipuolinen. Toisena päivänä kuljen korot kopisten, villakangastakki tiukasti solmittuna ja huuliltani katseen kiinnittää lempipunani. Seuraavana päivänä minut saattaa bongata meikittä silmälasit nenällä, päälläni muhkea neule ja löysät housut.

Harrastuksiini kuuluu reikäpallon perässä juokseminen, sekä voisi myös sanoa että askartelu. Yhä useammin löydän itseni saksien, lehtipinon ja liiman kera lattialta väkertämästä. Arkeen kuuluu myös avopuoliso, kissa sekä uusista öljyväreistä haaveilu.
P.S Kirjoitusvirheistä voi syyttää vain ja ainoastaan tassuttelevaa apuria.

P.P.S Blogini on visuaalinen pläjäys vähän kaikkea. Toivottavasti se on myös inspiraation lähde teille. Seuraamaan minua pääset tästä klikkaamalla.
6 kommenttia:

 1. Olipas hauska about me teksti :DD

  VastaaPoista
 2. Jenna9/2/18

  Onks sulla uus instagram vai onko ton nykysen päivittäminen vaan jäänyt? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On edelleen tuo sama, oon hetki sitten siivonnut sitä rajulla kädellä. Jää seurailemaan niin näät myös uutta sisältöä :)

   Poista
 3. Hei tosi freshin olonen blogi jenny, ei ollu mitään hajua että tuotat tällästä materiaalii mut jään mielenkiinnola seuraamaan :) ps. Toi sun eka teksti tosi motivoiva, itelläkin suunnitelmia hautumassa hatun alla, mut keskeneränen suunnitelma huolettaa, ehkä sitä vaan pitäis oppia matkan varrella ja uskaltaa! T. Jutta Virtanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jutta! Juurikin näin, uskallusta kehiin ja ei muuta kuin juttu aluilleen niin hyvä siitä tulee :))

   Poista